Hoeveel sterren geeft u onze salon?

Rating: 4.3170731707317 sterren
41 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Nicole stiels
17 dagen geleden

Ben zo blij met jou
Jij helpt mij door jou deskundigheid van mijn klachten af

Diana
een maand geleden

Ivm een verhuizing naar Limburg ben ik weer op zoek gegaan naar een nieuwe Thaise massage. Via internet ben ik terecht gekomen bij Preuksa Wellness. Tijdens mijn eerste massage was ik aangenaam verrast door de sfeervolle massage ruimte en de professionele aanpak van Kosala. Zij voelde systematisch mijn wervels af naar spanningen en wist precies de plekken te vinden waar ik klachten had( onderrug,heup). De stevige druk en massage op de energiebanen zorgden ervoor dat mijn spieren werden losgemaakt, en de doorbloeding werd gestimuleerd. Hierdoor werd de spanning op de spieren en de pijn minder. Na een massage bij Kosala voel ik me ontspannen, soepeler en weer helemaal in balans. Ik kan nu weer zonder pijn mijn schoenveters strikken, beter ademhalen en zonder rug-heup pijn opstaan in de ochtend. Langdurige autoritten zijn nu ook geen probleem meer. Door mijn eigen ervaring kan ik de massage bij Kosala aanbevelen aan iedereen waarbij de gewone fysiotherapie niet meer helpt ( zoals in mijn geval), maar natuurlijk ook als een ontspanningsmassage in een sfeervolle ambiance

Cindy
3 maanden geleden

Ik kan alleen maar zeggen, dat ik het iedereen aanraad. Het is echt een cadeautje voor jezelf. Als ik terugkom van massage bij Kosala voel ik me heerlijk, als herboren. Ze weet precies de pijnlijke punten te vinden, heeft veel kracht in haar handen en is erg professioneel. Hier kan geen fysiotherapeut tegenop!

Saskia
een jaar geleden

Ik was op zoek naar een masseuse, via een van mijn klanten kwam ik bij Preuska Wellness terecht. Ik had nagenoeg geen klachten maar Kosala weet de pijnlijke knooppunten wel te vinden. Deze worden goed losgemaakt. Rustig en kijkend wat kan.
De thaise massage is Intensief maar absoluut effectief.

Maud Paulussen
een jaar geleden

Na een zware val heeft Kosala voor mijn spierherstel gezorgd.
De klachten zijn vrijwel allemaal verdwenen en mijn nek en schouders zijn weer lekker los!
Daarnaast is het ook lekker ontspannend!

Esther
2 jaar geleden

ik kom nu al weer een paar maanden en Kosala is echt een topper. Ze heeft de pezen in mijn voeten (ook al is dit een wat pijnlijke behandeling) goed los gekregen en daarnaast is het ook heerlijk ontspannend.
Als je goed voor jezelf wil zorgen kan ik je het zeker aanraden :-)

Anouk
2 jaar geleden

Net weer terug van een massage bij Kosala!
Kosala is een lieve vrouw die je snel op je gemak stelt. Het Is mijn eerste ervaring bij een Thaise massage en het is niet altijd pijnvrij, maar na een behandeling voelt mijn lichaam er weer stukken beter aan en beweegt het veel soepeler.
Mijn nek /hoofd wordt altijd flink onderhanden genomen en kan hierna weer pijnvrij bewegen!
Dankjewel Kosala!!

Mia Bertholet
2 jaar geleden

Sinds december vorig jaar kom ik geregeld bij Kosala, als ik klachten heb behandelt zij die plekken soms ben ik erg moe maar kom er dan altijd opgewekt en ontspannen vandaan.
Het is een cadeautje aan mezelf.

Marie Essers
2 jaar geleden

Ze weet zuiver de juiste de plekjes te vinden die een goede massage nodig hebben, in overleg soms behoorlijk pijnlijk, maar na 2 dagen voel je je beter en soepeler, zelf loop ik gelukkig door haar aanpak weer geheel pijnvrij, en ga dus graag met regelmaat terug!

Camille
2 jaar geleden

Weer een heerlijke massage gehad bij Preuksa Wellness. Alles is super goed geregeld en ben lekker uitgerust! 👍👍