Hoeveel sterren geeft u onze salon?

Rating: 4.2222222222222 sterren
27 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 maanden geleden

Weer een heerlijke massage gehad. Kosala is zeer kundig en helpt me beter van mijn klachten af dan de fysiotherapeut. Ze weet de pijnlijke plekken goed te vinden en los te masseren. Een aanrader en ik blijf zeker teruggaan.

Anita
5 maanden geleden

Ik was voorheen zeer tevreden bij de vaste masseuse waar ik altijd ging. Totdat ze één week op vakantie ging en ik terecht kwam bij Preuksa. Ik werd door Carel hartelijk ontvangen en het is echt een goede, nette en professionele zaak. De kamer waar Kosala je de massage geeft is echt top. Schoon, warm en super sfeervol ingericht. Tijdens de massage kun je lekker luisteren naar ontspannende geluiden. Zelf heb ik altijd last van mijn onderrug en schouders. Kosala weet dan ook echt elk plekje te vinden en je lekker los te masseren. Vaak is het ook lastig om niet in slaap te vallen, omdat het zo lekker is haha. Om de prijs hoef je het ook niet te laten. Ik boek bijna altijd 2 uur en voor 60 euro zijn ze misschien wel de goedkoopste in Limburg. Achteraf kun je een flesje water en een lekkernij krijgen en ga je helemaal voldaan naar huis! Ps: de coronaregels nemen zij ook perfect in acht.

Top
5 maanden geleden

Jaren lang met pijntjes gelopen. Na een paar behandelingen bij preuksawellness voel ik me weer als herboren

Riet
5 maanden geleden

Een mooie, warme en rustgevende salon. Kosala is een prima masseuse, die de pijnplekken kundig weet te behandelen (o.a. mijn artroseknie). Na een aantal behandelingen heb ik al veel minder last van de knie. De afsluitende relaxte massage is een weldaad. Kosala werkt heel hygiënisch! Een volgende afspraak staat weer gepland. Een echte aanrader.

Gerrie
5 maanden geleden

Dit is echt top. Kosala gaat goed te werk ze weet wat ze doet. Met de hygiëne is het ook uitstekend geregeld.
Ik kom er graag bij terug.👌

Merijn Claus
een jaar geleden

Aanrader! Een zeer propere salon met een kundige een integere masseuse. Na twee behandelingen al veel minder klachten. Zeer tevreden!

Sutinah
een jaar geleden

Super goeie massage gehad. Was op een mini vakantie van een paar dagen met me vriend en ik wilde last moment kijken waar ik nog een massage kon krijgen rond 21/22u. Was dus de eerste keer bij hun. Aardige mensen en de masseuse pakt echt de plekken aan waar je het aangeeft en waar je niet eens zelf van wist dat het hoog nodig was! Communiceren in Engels en Nederlands lukt prima. Echt een goeie Thaise masseuse. Ook heel fijn dat zij heel bewust en hygiënisch omgaan met de extra maatregelen. Je voelt je er daardoor veilig en op je gemak. Vooraf gevraagd of me vriend ergens binnen mocht wachten tot ik klaar was, gezien het lady's only massages zijn, en dat was helemaal prima. Hij heeft in de tussentijd lekker kunnen kletsen met de man des huizes :D Super bedankt allebei! We hebben nog genoten van de paar dagen in Limburg.

Trudy Van den Broek
een jaar geleden

Vandaag,ja zelfs op de zondag kunt U terecht bij Kosala.Na drie dagen verschrikkelijk hoofdpijnen kwam ik door mijn zus hier terecht.
Onder alle Corona maatregelen werdt ik goed onder handen genomen.
En het is zeker de moeite waard.Ik voel mij al stukken beter.
Ze weet de punten op je lichaam wel te vinden.
Als U echt een traditionele Thaise massage wilt ondergaan dan is dit de salon waar U moet zijn.
Echte aanrader.
Nogmaals dank voor de snelle afspraak.
Gr Trudy

Chantalle
een jaar geleden

Voor de eerste keer bij kosala geweest en goede lekkere massage gehad. Voornamelijk mijn rug, omdat ik daar ook last van had en moet zeggen dat was de dag erna echt stukke beter. Met name de onderrug , kan weer bukken zonder pijn.
Masala bedankt voor de goede zorg.

Oh ja en wat me opviel heel erg proper, toppie.

Melanie
een jaar geleden

Wat een indrukwekkende ervaring. Geen woorden nodig. Wat een gevoel, verbinding, kennis en technieken.