Hoeveel sterren geeft u onze salon?

Rating: 4.1176470588235 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Merijn Claus
7 maanden geleden

Aanrader! Een zeer propere salon met een kundige een integere masseuse. Na twee behandelingen al veel minder klachten. Zeer tevreden!

Sutinah
7 maanden geleden

Super goeie massage gehad. Was op een mini vakantie van een paar dagen met me vriend en ik wilde last moment kijken waar ik nog een massage kon krijgen rond 21/22u. Was dus de eerste keer bij hun. Aardige mensen en de masseuse pakt echt de plekken aan waar je het aangeeft en waar je niet eens zelf van wist dat het hoog nodig was! Communiceren in Engels en Nederlands lukt prima. Echt een goeie Thaise masseuse. Ook heel fijn dat zij heel bewust en hygiënisch omgaan met de extra maatregelen. Je voelt je er daardoor veilig en op je gemak. Vooraf gevraagd of me vriend ergens binnen mocht wachten tot ik klaar was, gezien het lady's only massages zijn, en dat was helemaal prima. Hij heeft in de tussentijd lekker kunnen kletsen met de man des huizes :D Super bedankt allebei! We hebben nog genoten van de paar dagen in Limburg.

Trudy Van den Broek
8 maanden geleden

Vandaag,ja zelfs op de zondag kunt U terecht bij Kosala.Na drie dagen verschrikkelijk hoofdpijnen kwam ik door mijn zus hier terecht.
Onder alle Corona maatregelen werdt ik goed onder handen genomen.
En het is zeker de moeite waard.Ik voel mij al stukken beter.
Ze weet de punten op je lichaam wel te vinden.
Als U echt een traditionele Thaise massage wilt ondergaan dan is dit de salon waar U moet zijn.
Echte aanrader.
Nogmaals dank voor de snelle afspraak.
Gr Trudy

Chantalle
8 maanden geleden

Voor de eerste keer bij kosala geweest en goede lekkere massage gehad. Voornamelijk mijn rug, omdat ik daar ook last van had en moet zeggen dat was de dag erna echt stukke beter. Met name de onderrug , kan weer bukken zonder pijn.
Masala bedankt voor de goede zorg.

Oh ja en wat me opviel heel erg proper, toppie.

Melanie
8 maanden geleden

Wat een indrukwekkende ervaring. Geen woorden nodig. Wat een gevoel, verbinding, kennis en technieken.

Kim Roeleveld
9 maanden geleden

Bedankt voor de geweldige massage. Heeft me goed gedaan! Zeer kundig! Tot volgende week.

Corina
9 maanden geleden

Vandaag weer een Massage gehad voor de 2x
Ondanks de corona een echte aanrader. Kosala is zo nauwkeurig met alles te ontsmetten. En ze weet precies de pijn plekken te pakken. De volgende afspraak staat al weer vast :)

Ans IJsveld
een jaar geleden

Gisteren een massage gehad van anderhalf uur, prettige en vriendelijke ontvangst. Gezellige behandelruimte en ontspannen sfeer. Kosala doet haar uiterste best om het je naar de zin te maken. Ze herkent en behandeld je probleemgebieden. Meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt voor over een week.

Ellen
een jaar geleden

Vorige week mijn eerste massage mogen ontvangen. Wat een warm welkom, prettige en ontspannen sfeer. Massage was heerlijk af en toe een beetje pijnlijk maar dit trekt na een paar dagen weer helemaal bij. Heb zelf fybromyalgie en had op het moment dat ik bij Kosala kwam last van mijn linker schouder en onder rug. De massage heeft mijn rugklachten echt heel goed gedaan. Alles is een stuk losser en minder gevoelig.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Marion
een jaar geleden

Beste Kosala en Carel
Het was letterlijk en figuurlijk een warm bad waar ik in terecht kwam.... jullie warme onthaal en gastvrijheid, de kundigheid van Kosala... de warme kamer, het heerlijk verwend worden...
Het was thuiskomen...
We gaan elkaar nog vaak treffen 👍🏻
Met warme groet Marion