Hoeveel sterren geeft u onze salon?

Rating: 4.2333333333333 sterren
30 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Camille
4 maanden geleden

Weer een heerlijke massage gehad bij Preuksa Wellness. Alles is super goed geregeld en ben lekker uitgerust! 👍👍

Loes Vandewall
6 maanden geleden

Preuksa Wellness een bijzondere plek om te zijn. Via mijn dochters ben ik bij Kosala en Carel terechtgekomen.
Kosala een lieve deskundige
masseuse.
Zij voelt wat je lichaam nodig heeft. Sinds ik voor massages bij Kosala ga kan ik beter met mijn beperkingen omgaan. Zij voelt waar de blokkades zitten.
Zo blij met Kosala en Carel.
Een aanrader om naar toe te gaan om je lichaam te onderhouden. 👍😊

Petra
9 maanden geleden

Weer een heerlijke massage gehad. Kosala is zeer kundig en helpt me beter van mijn klachten af dan de fysiotherapeut. Ze weet de pijnlijke plekken goed te vinden en los te masseren. Een aanrader en ik blijf zeker teruggaan.

Anita
een jaar geleden

Ik was voorheen zeer tevreden bij de vaste masseuse waar ik altijd ging. Totdat ze één week op vakantie ging en ik terecht kwam bij Preuksa. Ik werd door Carel hartelijk ontvangen en het is echt een goede, nette en professionele zaak. De kamer waar Kosala je de massage geeft is echt top. Schoon, warm en super sfeervol ingericht. Tijdens de massage kun je lekker luisteren naar ontspannende geluiden. Zelf heb ik altijd last van mijn onderrug en schouders. Kosala weet dan ook echt elk plekje te vinden en je lekker los te masseren. Vaak is het ook lastig om niet in slaap te vallen, omdat het zo lekker is haha. Om de prijs hoef je het ook niet te laten. Ik boek bijna altijd 2 uur en voor 60 euro zijn ze misschien wel de goedkoopste in Limburg. Achteraf kun je een flesje water en een lekkernij krijgen en ga je helemaal voldaan naar huis! Ps: de coronaregels nemen zij ook perfect in acht.

Top
een jaar geleden

Jaren lang met pijntjes gelopen. Na een paar behandelingen bij preuksawellness voel ik me weer als herboren

Riet
een jaar geleden

Een mooie, warme en rustgevende salon. Kosala is een prima masseuse, die de pijnplekken kundig weet te behandelen (o.a. mijn artroseknie). Na een aantal behandelingen heb ik al veel minder last van de knie. De afsluitende relaxte massage is een weldaad. Kosala werkt heel hygiënisch! Een volgende afspraak staat weer gepland. Een echte aanrader.

Gerrie
een jaar geleden

Dit is echt top. Kosala gaat goed te werk ze weet wat ze doet. Met de hygiëne is het ook uitstekend geregeld.
Ik kom er graag bij terug.👌

Merijn Claus
2 jaar geleden

Aanrader! Een zeer propere salon met een kundige een integere masseuse. Na twee behandelingen al veel minder klachten. Zeer tevreden!

Sutinah
2 jaar geleden

Super goeie massage gehad. Was op een mini vakantie van een paar dagen met me vriend en ik wilde last moment kijken waar ik nog een massage kon krijgen rond 21/22u. Was dus de eerste keer bij hun. Aardige mensen en de masseuse pakt echt de plekken aan waar je het aangeeft en waar je niet eens zelf van wist dat het hoog nodig was! Communiceren in Engels en Nederlands lukt prima. Echt een goeie Thaise masseuse. Ook heel fijn dat zij heel bewust en hygiënisch omgaan met de extra maatregelen. Je voelt je er daardoor veilig en op je gemak. Vooraf gevraagd of me vriend ergens binnen mocht wachten tot ik klaar was, gezien het lady's only massages zijn, en dat was helemaal prima. Hij heeft in de tussentijd lekker kunnen kletsen met de man des huizes :D Super bedankt allebei! We hebben nog genoten van de paar dagen in Limburg.

Trudy Van den Broek
2 jaar geleden

Vandaag,ja zelfs op de zondag kunt U terecht bij Kosala.Na drie dagen verschrikkelijk hoofdpijnen kwam ik door mijn zus hier terecht.
Onder alle Corona maatregelen werdt ik goed onder handen genomen.
En het is zeker de moeite waard.Ik voel mij al stukken beter.
Ze weet de punten op je lichaam wel te vinden.
Als U echt een traditionele Thaise massage wilt ondergaan dan is dit de salon waar U moet zijn.
Echte aanrader.
Nogmaals dank voor de snelle afspraak.
Gr Trudy