Traditionele Thaise massage, is een van 's werelds oudste geneesmethoden. Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich erna bevrijd. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

De Thaise massage is een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en langs de energielijnen weg te werken. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal het lichaam van de cliënt worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage.

Deze oude massage wordt omschreven als een weldaad voor het lichaam, de geest en het gevoel. Het is een manier om ziekte te voorkomen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades vóór zij zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt alleen een wegwerp massageslip gedragen en de massage gebeurt op een stevig matras.

Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels, huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten. Het verbetert de bloedcirculatie, het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Ook mensen met fibromyalgie of scoliose hebben veel baat bij een Thaise massage!